DESPRE NOI

Noi suntem! Radio la maxim!

todayJanuary 1, 2020 63

Background
share close

EVENIMENT FM emite pe frecvenţa 103,2 MHz FM in Sibiu, pe 88,5 Mhz FM in Agnita, pe 96,9 Mhz FM in Rm. Valcea si Pitesti, acoperind in totalitate judeţul Sibiu, Valcea, Arges si zone importante din judeţele limitrofe, un program propriu 24 de ore din 24 fiind astfel unicul post de radio local din Sibiu, Rm. Valcea si Pitesti.
Prin programele realizate ne adresăm unui public ţintă cu vârsta cuprinsă între 16 şi 50 de ani, fără a neglija celelalte segmente de vârstă.
Muzica diversă, talk show-urile pe teme de sport, politică, viaţă mondenă, programele de ştiri din jumatate in jumatate de oră, emisiunile distractive şi concursurile au făcut ca Radio Eveniment să se afle pe primul loc în topul preferinţelor ascultătorilor sibieni.

Avand peste 27 de ani de emisie, Radio Eveniment FM ramane lider media local al audientei radio in Mun Sibiu si Jud. Sibiu prin studiul de audienta realizat de E.V.M., una din companiile cu cea mai mare experienta si prestigiu in cercetarile de piata la nivel international. Radio Eveniment FM este cel mai ascultat post local devansand alte posturi locale si nationale care emit in Jud Sibiu. Studiul a aratat ca 27,4 % din cei care asculta radio in Sibiu, asculta Eveniment FM. Majoritatea ascultatorilor nostrii sunt persone cu studii si venituri medii si ridicate, iar 67% dintre acestia locuiesc in orase.

Va multumim ca ne ascultati si va asteptam sa o faceti si in continuare. Eveniment FM-Radio la maxim!

Written by: Calin Alin

Rate it


0%